Opiskelu

Peliteollisuus on voimakkaimmin kasvava kansainvälisen viihdeteollisuuden ala. Pelialan työpaikat vaativat tekijöiltä yhteistyökykyä ja ennen kaikkea hyvää työmotivaatiota. Alan laajeneminen ja kiivas työtahti vaativat myös sopeutumiskykyä jatkuvaan kehittämiseen ja muutokseen.

Pelikoulutuksesta valmistuvan 3D osaajan ja tasosuunnittelijan työpaikkoja ovat ensisijaisesti pelialan yritykset, mutta myös mainostoimistot, elokuvatuotantoyhtiöt tai erilaiset visualisointisuunnittelutoimistot. Pelikoulutuksen saanut opiskelija suunnittelee ja toteuttaa erilaisia pelattavia pelikonsepteja alan yrityksissä. Hän voi myös käyttää oppimiaan taitoja mainosten tai elokuvan tekemiseen.

Kasvava ala tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia. Outokummussa pelialan koulutusohjelman sisältö on luotu vastaamaan alan tarpeita. Koulumme kautta tapahtuva työssäoppiminen on yksi parhaita väyliä opiskelijalle saada työkokemusta ja työllistyä alalle. Oikealla olevasta listasta näet yritykset, joissa opiskelijamme ovat olleet työssäoppimassa tai joihin he ovat työllistyneet.

Tutustu myös valmistuneiden opiskelijoiden haastatteluihin.

 

Porfoliot