Opiskelu

Opiskelu Outokummussa antaa valmiudet toimia AV-viestinnän aloilla ympäri Suomea ja ulkomailla. Kattavat verkostot, kehittyvä koulutustarjonta ja runsas tapahtumakalenteri mahdollistavat toimimisen monella eri alalla pelituotannosta kulttuuritoimintaan.

Outokummussa opiskelu painottuu projektitöihin. Toisena vuonna opiskelijat toteuttavat puolet lukuvuodesta erilaisina projekteina ja valmistuttuaan opiskelijalla on portfoliossaan useita animaatioita ja pelejä. Koulutuksessamme teemme tiivistä yhteistyötä alan keskeisten yritysten ja osaajien kanssa.

Riveria pyrkii tekemään paljon yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus jo opiskeluaikana tehdä alansa töitä ja tutustua ammattimaiseen toimintaan, vaikka NY-yritystoiminnan muodossa. Riverian laaja koulutusvalikoima mahdollistaa myös monipuolisen yhteistyön alojen välillä.

Outokummussa pelialan koulutusohjelman sisältö on luotu vastaamaan alan jatkuvasti kehittyviä tarpeita. Koulumme kautta tapahtuva työssäoppiminen on yksi parhaita väyliä opiskelijalle saada työkokemusta ja työllistyä alalle. Kansainvälinen toiminta on myös mahtava mahdollisuus tutustua alan toimintaan ulkomailla ja rakentaa yhteyksiä ympäri maailmaa.

Oikealla olevasta listasta näet yritykset, joissa opiskelijamme ovat olleet työssäoppimassa tai joihin he ovat työllistyneet. Tutustu myös nykyisten ja valmistuneiden opiskelijoiden haastatteluihin.

 

 

Porfoliot